Review Drama : City Hunter ( Korea )

,12/16/2012 06:16:00 AM | 2 Comment

Assalamualaikum.. dan tak lupa jua.. muaahahha.. Anneyoenghaseyo !! Guencana? Semua sehat kan? What? Tanya Afie ke? Owwhh.. Afie sehat2 ajaa.. hehehe.. Haaa... terasa rindu pulak nak update blog ni.. rindu sesangat2.. heheh terover plak dahhh.. haaa.. Nak tau ape yang Afie nak update hari ni... Haaa.. Ape2? Haaa.. Korang tau ke? tau ke??? Haa.. hari ni Afie nak review Drama korea... Nak tau drama ape? Okey2.. jom tengok sama2..


Haa.. Ni la drama dye... City Hunter... 

Seriously.. Cite ni memang besttt.. hehehe.. Nak tau kenapa best? sebab.. yang berlakon tu my hero.. hehe.. perasan plak daahh.. Ha.. tu la Lee Min Ho.. Korang mesti kenal dye kan? hehehe... Okey2.. jom tengok yang selanjutnyaa...


Sesuai tak? heheh..

Kim Na Na dan Lee Yoong Soo






Haisshh.. jeles betul kat diorang ni.. Coz diorang so sweet.. Korang KENE tengok cite ni... memang x rugi.. sweet sgt ngan Kim Na Na ni.. Nak tau watak apa diorang bawak? 

Kim Na Na : Agent
Le Yoong Soo : City Hunter

Gambar ni antara babak2 yang sweet laaa.. best sgt coz ada tembak2.. mencabar sangat.. Jom tengok Lee Yoong Soo (Lee Min Ho)




Haa,, ni time dye tgh menjalankan tugas sebagai City Hunter.. Macam2 penyamaran yg dye buat.. 
Aksi best dyee... haa jom tengokk plakk..

Ha,, ni pulak hero ke 2.. tpi sdeyh tauu.. hero kedua dye mati.. sdey sesangat2 care dye mati.. Hero kedua dye ni ala-ala detective.. Dye ni x abis2 nak cari bukti yang Lee Yoong Soo ni City Hunter walaupun sebenarnya ya.. Tapi dimana ada Yoong Soo disitu jugaklah dia akan muncul.. Bak kate org remaja Busybody.. Haa.. Gitu laaa... Ensem tau dyee.. hehehe..


Haa,, amacam? nak tengok tak? hehehe.. Jom layan cite dye.. opkos x rugi.. kuang3.. sebab cite dye bukan semata2 cinta tp ada action.. sbb tu best.. lagi2 min ho yang jadi city hunter.. lagi best.. dye dah la tinggi kan.. hehehe.. xpe2.. korang layan aje cite ni k,, heheh..Haa.. Nak kenal kan.. Yang pakai baju merah tu pegang watak ex-wife hero ke 2.. hehe yang comel2 kat ujung sekali tu pulak anak precident korea tp dlm cite aje.. hehehe.. okeylahh.. korang enjoy la sendiri yee... 

Okey dah bace tolong tekan like yerr.. hehehe.. tweet ngan G+1 sekali jangan lupa.. hehehe
Bye2 tinggalkan komen paling penting.. kuang3... Bye2.. Saranghaeyo !!




THANKS FOR READING.. KOMEN CKET !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...