Nak Blog Korang Di-Review?

,12/04/2012 05:45:00 AM | 2 Comment

Assalamualaikumm...


Heheheh.. Nak terus terang ni...
Haaaa... Korang nak tak kalau blog korang Afie review..
Takkan xnak kott...
Tapi ada syaratnyaa.. 

Nak tau syaratnya apa? Haaa... Syaratnyaaa...

Korang wajib tinggalkan link blog yang ada tutorial navigation bar @ tab menu coding sahaja kat entry ni. Yang cantik2 sahaja diterima. Dan bagi yang dapat cari tolong letakkan link blog korang kat entry ni.. *Tersedak sgt nak cari tab menu yang cantik2.., tak payah buat entry yer.. just tinggalkan link tuto dan link blog korang.

Haaa... Korang boleh x dapatkan tuto tu.. Mesti bolehkan?
Afie da usha kebanyakan blog yang ada tutorial,, tp semuanya x kene laa..
Tak berkenan dihatii.. Jadi nak mintak u oll aje yg tolong carikan..
Please2.. Siapa yang dapat carikan blog akan di-REVIEW taww... Bagi yang tuto yg diterima sahaja.. Jadi u oll carilah tuto yg paling cantik okey..
Sekian terima kasihhh..




THANKS FOR READING.. KOMEN CKET !!

2 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

link blog tuto : http://wanaseoby.blogspot.com dan http://chocollyheart.blogspot.com

link blog : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

Aimi Syafiqah said...

http://syahminaahmad.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum.html

ni link blog : http://superman-z.blogspot.com

btw suka lah instrumental lagu my gf is gumiho tuuu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...