Pening.. pening..

,11/21/2012 11:33:00 PM | 2 Comment

Assalamualaikum..

Anneonghaseyo !! Sihat semua? Iqa sihat-sihat aje kat sini.. Tq tanya..
* eh eh.. ada orang perasan lah kat sini..

Sebenarnya kalau u ollz nak tau..
Dah lama Iqa tak update blog .. Dalam sebulan maybe..
Almaklumlah.. bz ngan anak-anak murid yang makin naughty.

Tapi hari ni ada kesempatan pulak nak update blog..
* eh ngada-ngada nya aq nih.. maaflah yer..
Haa.. Lepas ni ada ujian SDKA pulak..
Alahhh... boringnya nak baca buku..

Psstt.. psstt.. Buat pengetahuan korang Iqa ni mana suka baca buku..
Baru bukak selai dua dah menguap.. Ada ke patut..
* jangan tiru adegan ini.. Hua hua hua..


Ha.. Amacam comey tak saya yang cute ni??
Hee.. Pening-pening.. camne nak ngadap buku nii...
Ade 11 buah buku.. tp yang luaknye 
satu jekk.. heheh.. pekse hr isnin ni...

Cikgu-cikgu.. knpelah x buat bulanb 12 jekkk..
Hmm... 
* eh eh.. slhkan cikgu plak.. padahal diri sendiri yang slalu ponteng..
aisshhh... 

Ppe ajelaahh.. oke lahh u ollzz..
Jangan lupe doa and support me okey..
Nak dpt pangkat stu ni.. tau2 doa anda amat dihargai..
* tak baca buku ada hati nak dapat pangkat stu.. berangan je laa.. heheh

Tak pe laahhh sekrg2nye ada niat.. 
mana tau dapat.. tak ke rezeki tu... hehe..
Okey la u ollz.. tqq..
Jangan lupe doa yerrr...



THANKS FOR READING.. KOMEN CKET !!

2 comments:

Mimie Najib said...

insyaAllah..dah klau namanya rezki x kemana kan..cuma kita yng kena usaha.. :)

Farra DeLee said...

insya kak QA....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...